4 Eylül 2014 Perşembe

Lina 2 Yaşında

 Bugün sizlerle yine dünyalar güzeli,tatlı bir kızın doğum günü detaylarını paylaşıyoruz.. Lina, Hadi Kutlayalım'ın yaratıcılarından Zeynep'in yiğeni olunca parti sahibi annemiz, partinin konseptinden tutunda her bir ince detaya kadar alınacak olan kararları ekibimize bıraktı. Ekip olarak bir şeyin en iyisini yapana kadar uğraşmayı sever ve içimize sinen şeyi yapana kadar ısrarla çalışırız.. Hal böyle oluncada Lina 'nın doğum günü konsepti kafamızda defalarca değişti ve en sonunda bu harika konsept çıktı ortaya.Shabby chic ve vintage temalı partimizi bakalım hangi detaylarla güzelleştirmişiz..






Organizasyonumuz Koşuyolu'nda Mocca Cafe ve Restourant'ta gerçekleşti... 55 kişilik kahvaltı organizasyonunda sandalyelerin tamamı süslendi, masalar üzerinde simetri yaratarak, bazılarında renkli runner, bazılarında konsepte özel amerikan servisler kullanıldı



Masa üzerinde konsept reklerinde çiçekler ve yine konsept grafiğine özel şamdanlar yaptırılarak kullanıldı..


Lina'nın gelen misafirlerine hediyeleri beyaz kafes içerisinde gül şeklinde sabun ve kalpli kutu içerisinde lavanta kokulu keselerdi..




Şekerleme masasının üzerinden sarkıttığımız, özel olarak tasarlayıp yaptırdığımız bu şık avizeler konsepti tamamlayan en önemli parçalardan biriydi..




Lina'ya kendi gibi güzel,sağlıklı başarılarla dolu nice güzel yaşlar diliyoruz..

1 yorum:

Unknown dedi ki...

Anne kız nasıl tatlılar elinize sağlık harika. Ötesi olmuş !!

Yorum Gönder

 

Template by BloggerCandy.com