16 Haziran 2014 Pazartesi

Carousel Party Theme

Merhabalar. Bugün sizlere içinde harika renkleri barındıran bir konseptten bahsedicez. 
Parti sahibimiz güzeller güzeli annemiz Bahar Hanım bizi ofisimizde ziyaret ettiğinde oğlunun 1. yaş doğum günü için atlı karınca temalı bir şeyler istediğinden ancak ortamın çok da karnaval havasına dönmesini istemediğinden bahsetti. Ancak işin içine atlı karınca girince konsept ister istemez renklerle canlanıyor, sirk temalı partilerde olduğu gibi detaylarla buluşuyordu. Hal böyle olunca bizede atlı karınca temasını fazla abartmadan parti sahibimize sunmak kaldı. Doğum gününe 1 hafta kala bize ulaşan Bahar Hanım'la bu kısa süre içersinde devamlı irtibat halindeydik. Enerjilerimizin tuttuğu insanlarla çalışmak oldukça keyifli olduğundan bize kalan zamanı en iyi şekilde değerlendirme fırsatına eriştik.. 
Annemiz Ömer'in 1. yaş gününde  misafirlerini en iyi şekilde ve en güzel yerlerden birinde ağırlamak istemiş ve Yeniköy Kaşıbeyaz Bosphorus'u tercih etmişti. 
Bu arada  Kaşıbeyaz Yeniköy çalışanlarına özelliklede Asuman Hanım'a teşekkürü borç biliyoruz. Kendisi bizlere olan ilgisi ve yardımsever tavrı ile bir çok çalışana örnek olucak bir kişi..

Gelelim parti detaylarına. Bakalım annemizin isteği üzerine hazırladığımız atlı karınca temalı partimiz için ekip olarak neler yapmışız..








Tema çerçevesinde kullandığımız renkler ile mekanın hali hazırda bulunan renkte mobilyaları birleşince ortaya çok güzel bir renk cümbüşü çıktı..
Sandalye süslemesinde konsept renklerinde uçan balonlar kullandık..



Misafir masalarının üzerinde canlı çiçekler ve konsept tamamlayıcı olarak nitelendirdiğimiz kişiye - konsepte özel tasarlanmış renkli görselli çubuklar kullandık..





Gelelim şekerleme masasına.. Konsept gereği annemizinde isteği üzerine masa üzerinde pamuk şeker kullanıcaktık ancak havanın azizliğine uğradık ve eriyen pamuk şekerleri masadan kaldırmayı uygun gördük..


Atlı karınca olur da dönme dolap olmaz mı ? 


Annemiz tarafından beğenilen küçük kafes şeklindeki kutular,Pelit marka makaronlarla buluşturulup,konsepte uygun etiketlendikten sonra misafirlere sunuldu..


Şekerleme masası üzerinde cakepoplar,rengarenk lolipoplar, 3 boyutlu atlı karınca görselli cupcakeler ve renkli bezeler kullandık..




Pasta Bahar Hanım tarafından yıllardır çalıştığı bir firmaya yaptırılmıştı ve içinde kullandıkları dönen atlı karıncalı mekanizma sayesinde misafirlerden tam not aldı ..








Ömer' e ailesiyle birlikte sağlıkla ve mutlulukla geçireceği nice güzel yaşlar diliyoruz..

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Template by BloggerCandy.com