5 Haziran 2014 Perşembe

Meslek Seçimi Partisi-Diş Buğdayı

Merhabalar! Bugün sizleri değişik bir diş buğdayı partisinin detayları ile buluşturuyoruz. Doruk Paşa'nın dişi çıkmış, anneside bunu alışıla gelmiş diş buğdayı partileri gibi değil, tam anlamıyla bir ' meslek seçimi partisi 'edasıyla geçmesini istemişti.'Bunun neresi değişik diş buğdaylarında zaten meslek seçimi çocuklara oyunlarla yaptırılan bir adettir' demeyin,çünkü bu partide bütün konsept sadece meslek seçimlerine yönelik hazırlandı çok da güzel oldu..
Bakalım Hadi Kutlayalım ekibi olarak bir ailemizin daha özel gününü hangi detaylarla nasıl güzelleştirmişiz :







 Alkent 2000 sitesinde gerçekleşen organizasyonumuzda, söz konusu 'meslek seçimi partisi' olunca kullandığımız bolca renk, bahçeninde içinde barındırdığı, doğanın bizlere sunduğu enfes renklerle birleşince ortaya harika bir görsel şölen çıktı..



Sosyal medyada duyurmak için hastagler olmazsa olmaz.. Hastagimiz #doruğundişiçıktı :)


 Rengarenk şekerlemeler, yine konsept renklerinde hazırlanmış marshmellowlar, diş buğdaylarının olmazsa olmazı buğday salatası için konsepte uygun hazırlanmış kaseler ve el pankartları..



Doruk Paşa'ya her meslek çok yakıştı ! 


 Annemizin misafirlere hediyesi Doruk'un meslek karakterleri ile hazırlanmış fotoğraflarının olduğu magnetli fotoğraf çerçevesi.. Ve Doruk'un önüne sunulup meslek seçmesi adına hazırlanan özel meslek kartları..



Annemizin isteği üzerine sade bir şekilde hazırlanan masa ve meslek seçimi partisine yakışır nitelikte hazırladığımız yüz maskeleri..


 Doruk'un içine oturtulup meslek seçmesi adına etrafından çevirilerek döndürülen bu çarkıfelekte ekibimizin en eğlenceli fikirlerinden biri olup, partininde en güzel aktivitelerinden biri olmuştur ..


Doruk partide 'big boss' meslek seçeneğini seçmiş.. ileride her ne mesleği seçerse seçsin mutlu olması, ailesine ve milletine hayırlı bir birey olması dileğiyle...

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Template by BloggerCandy.com