5 Mayıs 2014 Pazartesi

Atlas Bebek Doğum Odası

Her zaman söylediğimiz gibi bazı parti sahipleri ile aramızda inanılmaz güzel enerjiler oluşuyor. Burçak Hanım bize ilk ulaştığında daha telefondan hissettirdi güzel enerjisini ve Ataşehir'den kalkıp Bahçeşehir'e ofisimize ziyarete geldi. İyi ki gelmiş.O ve onun gibi pozitif,enerjisi yüksek eşiyle tanıştık ve çok mutlu olduk.Doğumuna 2 hafta kala neler istediğini kararlaştırıp hızlıca hazırlıklara başladık. Amerikan Hastanesinde dünyaya gelicek oğulları için şatafattan uzak sade,şık ve asil bir oda süslemesi isteyen ebeveynlerimiz için bakalım ekip olarak neler hazırlamışız..





Taç konseptli odanın geneline çiçekler eşlik etti..




Şekerleme masasına kullandığımız dev harfler konsept renklerine uygun yapıldı..


Konsepte özel olarak tasarlanıp yaptırılan küçük taç stantlar içine yine konsepte uygun hazırlanan çikolatalar yerleştirildi..









Amerikan hastanesinin en büyük suitinde istirahat edicek annemizin yatak odasınıda sade bir şekilde dekore ettik..



Atlas bebek cumartesi günü sağlıkla dünyaya merhaba dedi.Böyle güzel anne ve babaya sahip olan Atlas'a ve abisine sağlıklı harika bir ömür diliyoruz..

1 yorum:

kelebek116 dedi ki...

Ellerinize sağlık çok hoş ve sade bir oda olmuş. Yaptığınız işlerin hepsi birbirinden güzel. İç geçirerek bakıyorum resimlere. Kısmet olursa bende doğumumda bu tarz bir şeyler istiyorum fakat ben İstanbul dan kmlerce uzakta yaşıyorum :) bana nasıl yardımcı olabilirsiniz? Direk odayı süsleyemeseniz bile sizden bazı şeyleri satın alabilirmiyim?

Yorum Gönder

 

Template by BloggerCandy.com