6 Şubat 2014 Perşembe

Zeynep Mira'nın Doğum Odası

Önceki yazımızda bahsettiğimiz üzere Sevgili Deniz'in Acıbadem Maslak hastanesinde gerçekleşen doğumunun detayları ile sizleri başbaşa bırakıyoruz.. Zeynep Mira için süslediğimiz king suit çok ses getirdi..






Zeynep Mira çok şanslı bebek,çünkü onun gelişini kutlamak adına anne ve babası her detayın özel olmasını istediler.Bizede bu güzel günü ince detaylarla süsleyip şekillendirmek, heyecan içinde kızlarının gelmesini bekleyen güzel ailemize ve misafirlerine sunmak kaldı..















Sevgili Deniz özel günlerinde kendilerini ziyarete gelen misafirleri için oldukça bonkör bi davranış sergilemek istedi ve Mira adına özel hazırlanmış çilek reçeli,gül suyu,lavanta kesesi ve melek kanadı içinde bebek şekli bulunan özel sabunlar hediye etti..





Böylesine özel bir günde,dünyaya henüz gözlerini açmış bir melek için dilenebilecek en güzel istekler tabiki sağlık,mutluluk,huzur,şans ve başarı dolu bir hayat..






Gelen misafirlere ikram edilmesi için Zeynep Mira'nın anneannesi tarafından hazırlanan özel lohusa şerbeti..







Deniz'in tercihi üzerine lavanta keselerinde osmanlı ipek şantuk kumaşını kullandık..














Zeynep Mira sağlıkla dünyaya gözlerini açtı ve hızla büyümekte. 
Sevgili Deniz'e ve Gökhan'a bu özel günlerinin mimarisini bizlere emanet ettikleri ve bize olan sonsuz güvenleri için tekrar teşekkürler..


PhotosbyOnurDalman

1 yorum:

ozlem7976 dedi ki...

Herşey o kadar muthiski keşke simdi ecrine hamile olsaydim diyorum:))

Yorum Gönder

 

Template by BloggerCandy.com