5 Şubat 2014 Çarşamba

Cute As a Button Baby Shower

Merhabalar. Hadi Kutlayalım ekibi olarak bu yazı, sizleri yaptığımız işlerle tanıştırdığımız ilk yazımız olsun :) 

Mira bebek bizim ilk göz ağrımız.Babası yıllardır kardeşim,eşi Deniz de onun sayesinde tanıdığım dostum.Heyecanla hazırlandığımız,yine dost mekanı olan,Büyükçekmece sahilindeki Hukilau'da gerçekleşen baby showerımız. Deniz'in baby showerı bizim hadikutlayalım olarak yaptığımız ilk konsept parti özelliğinide taşıyor ayrıca :) 





Deniz'in baby showerının teması son zamanların en çok ilgi çeken konseptlerinden olan 'cute as a button'  dı ...


Konseptlerimizi parti sahiplerinin eğer varsa akıllarındaki fikirlere yoksa bizim yönlendireceğimiz fikirler doğrultusunda çeşitlendirip zenginleştiriyoruz.Amacımız bize gelen parti sahiplerinin en özel günlerini yorulmadan zevkle, dostlarıyla, sevdikleri ile kaliteli zaman geçirmelerini sağlamak. Düşünsenize sizin için özel günlerinizi en ince ayrıntısına kadar düşünüp kurgulayan birinlenin olması ne muhteşem! 



 Parti konseptlerini belirlediğimizde, süsleme adına ucu bucağı olmayan çok geniş bir skala mevcut. İşte Deniz'in bizden istekleri doğrultusunda hazırladığımız baby shower ve detayları..



Özel günlerinizin en yakın tanıkları misafirleriniz için sunulabilecek öyle çok hediye seçeneği var ki!
'Cute as a button' temalı baby showerımızda biz Deniz'in misafirlerine hediye etmesi için,konsept renklerinde seçilmiş ve konsept detayları içeren etiketlerin basılı olduğu ojeler ve süslenmiş kavanozlarda içinde mis gibi bebek pudrası kokulu düğme şeklinde sabunlar hazırladık.


 Detaylar ayrıntılarda gizlidir! Konseptimiz 'cute as a button ' olunca o gün partimizde bol bol düğme gördük :) Ve yine parti süslemelerimizin olmazsa olmazı parti sahibinin her gördüğünde yüzünü güldürecek detaylarda cupcake süsleri..



Baby showerlarda alışılagelmişin dışında birşeyler yapmak lazım. Biz bu temanın adına yakışır bir oyun düşündük ve gelen misafirlerden Zeynep Afra için düğmelerle süslenmiş kendileri tarafından tasarlayarak dikebilecekleri çoraplar yapmalarını istedik. Bu istekte bulunurkende onlara bunu en güzel hali ile sunmak lazım öyle değil mi? El yapımı konsept renklerindeki kutular işte sunum için en idealiydi ;)


Ne demiştik detaylar ayrıntılarda gizlidir :) Bu fotoğraftada Deniz'in misafirlerinin Zeynep Afra için iyi dileklerini yazabilecekleri anı kartlarının konsepte uygun bir dilek ağacında sunumunu görüyorsunuz..





Ee misafirlerin gözlerine hitap ettikten sonra damaklarınada hitap etmemek olmaz ! 'Cute as a button' temalı baby shower'a yakışıcak bir diğer ayrıntıda görmüş olduğunuz enfes pasta ;) Pasta için butik pasta tasarımcısı sevgili Nilay'a teşekkürler..




Sevgili Gökhan ve Deniz henüz bu partideyken gün sayan anne ve baba adayıydı.Günler geçti ve onlar güzeller güzeli kızlarına kavuştular üstelik doğuma bir hafta kala Zeynep Afra'nın adını değiştirerek. Her partinin,kutlamanın bir hikayesi olduğu gibi bununda elbet bir hikayesi var. Bir sonraki yazımızda da Deniz'in prenseslere yakışır nitelikteki doğum odasının süslemerini paylaşıcaz..Takipte kalın, sevgiyle kalın :)


0 yorum:

Yorum Gönder

 

Template by BloggerCandy.com