31 Ekim 2014 Cuma

Mert Ege Doğum Odası Süslemesi


Yoğunluğumuz nedeni ile yazmakta geç kalınmış bir doğum odası süslemesi ile karşınızdayız yine..

Geçtiğimiz haftalarda baby shower partisini yaptığımız Mert Ege'nin, gelişini kutlamak adına yapılan hastane odası süslemesini  anne ve babamız yine bize emanet etmişti.. Daha önce Mehmet Selim için yaptığımız perdeli karşılama ve kapı süsünü beğenen annemiz için, aynı modeli Mert Ege'nin konseptine uygun bir hale getirip kullandık..












Melekler yanı başınızdan hiç eksik olmasın!



Şatafattan uzak, sade ama şık bir masa hazırlamamızı isteyen annemiz için ledli pano, masa yanlarında çiçekler ve konsept rengi gereği gümüş şık aksesuarlar kullanarak masamızı oluşturduk..


Malum hastane odalarına canlı çiçek getirmek yasak olduğundan ekip olarak kullanacağımız yapma çiçeklerin kalitesi konusunda çok titizleniyoruz..











 Mert Ege sağlıkla dünyaya gözlerini açtı bizde onu ilk gün ziyarete gittik. Kendisi pamuk gibi çok tatlı bir bebek..Harika bir anne ve babaya sahip olduğu içinde çok şanslı . Güzel annemiz Duygu Hanım ' oda süslemesini gördüğümde doğuma sayenizde güle oynaya girdim ' dediğinde ise bu işi layıkıyla yapmanın haklı gururunu bir kez daha yaşamış olduk..
Mert Ege'ye ve ailesine sağlıkla, mutlulukla geçireceği harika bir ömür diliyoruz..



1 yorum:

Unknown dedi ki...

AY COK ASİL YAA!

Yorum Gönder

 

Template by BloggerCandy.com