2 Mart 2015 Pazartesi

Şehzade Konseptli Doğum Odası


Geçtiğimiz günlerde Amerikan Hastanesinde  hayata ''merhaba'' diyen Süleyman bebek için, sevgili annesi ve babasının isteği üzerine Şehzade konseptli doğum odası için bakalım neler hazırlamışız...



Kapı girişinde konsepte özel olarak hazırladığımız perdeler ve grafik tasarım ile hazırlanmış kapı giydirme, misafirleri karşılayan en güzel detaylardan biriydi



 Söz konusu Şehzade olunca bize de Şehzadelere yakışır bir kapı süsü hazırlamak düştü..Özel nakış işlemeli kapı süsümüz herkes tarafından çok beğenildi..






 Masa genelinde Osmanlı izlerini taşıyan kaftanlar,tüyler bizimde çalışırken en çok keyif aldığımız detaylar oldu..




 Su şişesi denilince akla basit süslemeler gelebilir ama biz yine yaratıcılığımızı konuşturup ortaya müthiş bir iş çıkardık..


 Çikolatalarımız annemizin isteği üzerine, üzerinde isim yazılı ayna kaftanlarla süslendi..




Sıra dışı olmayı seven bir ekip olarak , annemizin de isteği üzerine, yatak ayak ucunda alışıla gelmiş fiyonk kullanmak yerine , masa örtüsünün kumaşından olan ;kadife damask desenli kumaş, püskül ve üzeri ayna tura ile yepyeni bir yatak ayak ucu süslemesi hazırladık..





Bebek yatağında da  yine aynı kumaştan kat kat ve uçları püskül ile dikilmiş küvez giydirme kullandık..


Anne baş ucumuzda Kuran-ı Kerim,Annemizi ve bebeğimizi koruması için  Nazar duası, vazo içinde çiçek ve güldanlık kullandık..
       
Sağlıkla büyü Süleyman Bebek....

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Template by BloggerCandy.com