8 Aralık 2014 Pazartesi

Mira 1 Yaşında

Hadi Kutlayalım' ın ilk bebeği güzeller güzeli Zeynep Mira 1 yaşına girdi, sevgili Deniz Hanım ve Gökhan Bey yine en özel günlerini ekibimize emanet etti.
Zeynep Mira' nın ilk yaş günü kutlaması için güzel annemiz Deniz Hanım her bir detay için öylesine hevesliydiki bizim Mira için harika bir parti hazırlamamız kaçınılmazdı. 
Ekip olarak ,Mira için hazırlayacağımız partide, adının anlamından yola çıkarak unutulmaz detaylarla bir parti hazırlamak istedik. 
Mira bir çok dilde anlamı olan bir isim . Türkiye'de ise bilinen en yaygın anlamı ' yıldız '.. 
Söz konusu yıldız olunca ve doğum günü mekanı olarak Deniz Hanım Yeniköy Kaşı Beyaz Bosphorus'u tercih edince ortaya çok güzel görüntüler çıktı.. Bakalım Hadi Kutlayalım'ın ilk göz ağrısı Zeynep Mira için neler hazırlamışız..

Misafirleri asansörden inince,  zemine uyguladığımız kuyruklu yıldız üzerinde, annesinin kızı için yazdığı mektup karşıladı.. 
Gelen misafirler daha girişte bu detay ile büyülenmişlerdi...











Misafir masalarının üzerini yıldızlar ve Zeynep Mira' nın 1 yaşına kadar olan fotoğrafları süsledi..


Gören herkesi kendine hayran bırakan bir diğer detay ise isme özel olarak hazırladığımız masaydı. Bu zamana kadar diğer organizasyon şirketlerinin hali hazırda var olan 'love' yazılı masalarından sonra, bizim isme özel olarak hazırladığımız bu masa oldukça ses getirdi..


Masanın sol tarafında Deniz Hanım'ın davetlilerine hediyelerinden biri olan,incelikle düşünülüp seçilen çam fideleri, sağ tarafında ise kuyruklu yıldız şeklinde ayna magnet hediyelikleri yerlerini aldı..


Her bir detayına özenle hazırlandığımız bu partide, 2.50 mt olarak kullandığımız masa için  arkasına dev ölçüde bir pano kullanmayı tercih ettik ..


Pano üzerinde grafik tasarımlı yazı yerine, üzerinde Zeynep Mira 1 Yaşında  yazılı kuyruklu yıldız şeklinde ayna kullanmayı tercih ettik ..


Partide gümüş, uçuk pembeler,mint yeşili ve pastel tonlar hakimdi..



Partinin bir diğer güzel detayı olan pastada ise Burçin Birdane 'nin imzası vardı..


Güzeller güzeli annemiz Deniz Hanım'ın ve Zeynep Mira' nın harika kıyafetlerinde ise Ella Tasarım imzası vardı ..




Şekerleme masamız üzerinde konsept renklerinde puding ve konsept renklerinde süslenmiş grissini ve rulo kat çubukları özellikle çocukların ilgi odağındaydı.. 


Yıldız şeklinde mika kutu içerisinde yine konsept renklerine uygun seçilmiş şekerlemelerde Deniz Hanım'ın misafirlerine hediyesiydi..

Güzeller güzeli Zeynep Mira'ya ailesiyle birlikte harika bir ömür diliyoruz!..







0 yorum:

Yorum Gönder

 

Template by BloggerCandy.com