11 Nisan 2014 Cuma

Nur Meva'nın Gül,Kelebek ve İnci Detaylı Doğum Odası Konsepti

Güzel anne adayımız Beyza Hanım, henüz bize geldiğinde 4 aylık hamileydi.Geldiği andan itibaren gerek sıcakkanlı oluşu,gerekse samimi davranıp bize güven duyduğunu göstermesi ile aramızda güzel bir bağ oluştu bizim taramızdan..

Beyza hanım ilk geldiğinde henüz çok yeni hamile olduğu için neler istediğine dair kabataslak bir bilgi aktarımında bulunduktan sonra,doğumuna 2 ay kala tekrar detayları netleştirip, doğumun olacağı günü rezerve etmek için buluştuk. 
(İşleyişin nasıl ilerlediğini anlatmak içindir bu kadar detaylı yazmamız)

Daha önce belirlediğimiz konsept üzerinden fikir alışverişleri yapıldıktan ve temaya karar verildikten sonra, Beyza Hanım'dan sihirli sözcükleri duyduk 'size bırakıyorum'.. 
Biz ekip olarak zaten konsept dahilinde belirlediğimiz işleri bitirdikten sonra, organizasyon sahiplerine sürpriz yapmayı çok seviyoruz, e birde bunun üstüne iş bize güvenilip tamamen bize bırakılınca, geriye yaratıcılığımız zorlayıp en üst seviyeye çıkarıp harika işler sunmak kalıyor..

Dünyaya gözlerini açıcak olan prensese ailesi öyle güzel bir isim düşünüp koymuşlar ki.. Nur Meva.... Başlıkta da belirttiğimiz üzere Nur Meva için,annemizin isteği üzerine belirlediğimiz konsept gül,kelebek ve inci detayları ile hazırlanmış bir tema idi.

Gelin şimdi sizleri çiçek bahçelerini andıran odamızın fotoğrafları ile başbaşa bırakalım..




Madem temamızda çiçek var, o zaman odaya girişte misafirleri çiçek bahçesine girer gibi hissetmeleri için böyle bir taçla süslemeliydik kapıyı.. 


Doğum Bakırköy Acıbadem hastanesinde gerçekleşti ve annemiz suit oda da istirahat ediceğinden dolayı, sürpriz olarak ikinci bir kapı süsü düşündük ve ortaya bu güzel salıncaklı ayna tasarımı çıktı..





Annemizin ve Nur Meva'nın yatıcağı yataklar tabiki en güzel hali ile süslenmeliydi...




Bir kadın için aynanın ne denli önemli olduğunu bilen bir ekip olarak, annemiz her baktığında kendini iyi hissetsin diye baş ucuna, konsepte uygun olarak süslenmiş bir el aynası iliştirdik..

Ve yine konsepte uygun olarak yatak baş ucu için birde abajur tasarladık..


Annemiz hastane koridorlarında yürürken hem rahat etsin hem de şıklığından hiç birşey kaybetmesin diye bu güzel terlikleri hazırladık..


Küçük prensesimizı unutucak değildik elbette :)



Nur Meva için süslenen küvez ve yine konsepte uygun olarak hazırlanmış cibinlik..


Her zaman söylediğimiz gibi ayrıntılar, güzelllikler detaylarda gizli.. 


Beyza Hanım'ın misafirlerine ikramlarından biride bu çok şık çikolatalardı.Güpür ve aynadan kelebek kullanarak hazırladığımız çikolatalar son dönemlerin en çok sorulan ve tercih edilen modellerinden..




Konsepte uygun hazırlanmış çok şık su şişeleri..


Temamızda kelebek olunca etrafta uçuşupta bir yerlere konmuş gibi kelebekler görmek mümkündü..


Ve gelelim görenlerin çok beğendiği bu harika şekerleme masasına...


Bu masamızda arka fonda çok şık durduğu için özel tasarım ledli pano tercih ettik..



Kullandığımız masa örtüsü tamamen Beyza Hanım için özel olarak hazırlandı.Alışılagelmişin dışında dantelli,güpürlü çok özel bir kumaş tercih ettik ki bu güzel odanın hakkını verelim..


Masanın üzerini göz yormayacak şekilde dekore ettik.. Beyza Hanımın misafilerine hediyesi lolipoplar,su şişeleri,özel tasarlanmış kutuların içinde badem şekerleri ve yine tamamen kişiye özel olarak hazırlanmış lavanta şişeleri masada yerlerini aldı...





Nur Meva için hazırladığımız şeker kutuları..


Ve yine annemizin misafirlerine hediyelerinden biri olan tavşanlı anahtarlıklar, özel tasarım dilek ağacında yerlerini aldı..


Her bir tavşan için özel olarak kıyafet dikildi ve süslendi en şık hali ile misariflere sunuldu..


Ve yine misafilerimiz için konsepte uygun hazırlanan hediye poşetleri..



Anıların hayatımızdaki yerinin ne denli büyük olduğunu bilen bir ekip olarak, Nur Meva için bundan daha güzel bir anı defteri düşünülemezdi..


Annemizin odasından misafir bölümüne geçerken kelebeklerde konuklara eşlik ediyordu.. 


Özellikle kendi yatacağı bölümün süslenmesini isteyen annemiz için misafirlerin bölümünü sade bir şekilde hazırladık..


Hayat detaylarla güzeldir...


Nur Meva sağlıkla dünyaya gözlerini açtı. Adı gibi güzel bir ömrü olsun inşallah...

1 yorum:

Mehtap dedi ki...

Herşey harika olmuş.Ellerinize sağlık..

Yorum Gönder

 

Template by BloggerCandy.com