12 Şubat 2014 Çarşamba

Serra Bebeğin Doğum Odası

Zeynep Mira'nın doğum odasının çok dikkat çektiğinden bahsetmiştik.Bir anne adayımız Mira bebeğin odasının konseptlerinde bir doğum odası hazırlamamız için bizimle irtibata geçtiğinde Serra bebeğin oda süslemesi şekillendi.





Bakırköy Acıbadem Hastanesinde gerşekleşicek olan doğum için, bir gece öncesinden Hadi Kutlayalım ekibi olarak,ailemizin bu özel günlerini detaylarla süslemeye hazırdık..



Mira'nın 'taç' konseptinden etkilenen annemizin hayallerini gerçekleştirmek için her türlü yeni fikri geliştirdik ve SERRA bebeğin bu çok konuşulan kapı süsünü yarattık. Özel taç kesim ayna ve etrafı kristal renkli taşlarla süslü kapı süsü yine çok sorulan modellerimizden oldu..







Doğum odası süslemelerinin olmazsa olmazı şekerleme masası, annemizin misafirlerine ikramları tuzlu kurabiyeler,konsept renklerinde sedefli şekerler,konsepte özel hazırlanmış su şişeleri ve sabunları ile şekillendi..






Doğumlarda her zaman lohusa şerbeti ikram edilmiyor elbette.Annemizin isteği üzerine misafirlere ikram edilmesi için limonata hazırlandı..



Her konseptte olduğu gibi Serra bebeğin süslemeleride en ince ayrıntısına kadar düşünülüp hazırlandı..



Hadi kutlayalım ekibinin parti sahiplerine sürprizleri asla bitmez..






Serra bebeğin annesinin isteği üzerine hazırlanan tütü küvez giydirmesi..


Ve yine annemizin isteği üzeri hazırlanan sade yatak süslemesi..
Bu arada Serra'nın abisinide unutmadık ve onada güzel bi hediye hazıradık..

Serra bebeğe ailesi ile birlikte sağlıklı bir ömür diliyoruz..


0 yorum:

Yorum Gönder

 

Template by BloggerCandy.com